Er is meer dan repeteren

Blog #2, geschreven door niemand minder dan Nino. We hebben een drukke week achter de rug, en dan heb ik het niet eens over het repeteren met de band.

Vorige week woensdag zijn Willem-Jan (regisseur) en ik naar Beverwijk gereisd om de voorbereidingen te treffen voor het oprichten van mijn Stichting Mantelproducties.  Deze stichting stimuleert en begeleidt mensen bij het produceren van muziek en muziektheater. Deze stichting is volledig toegankelijk voor mensen met en zonder een fysieke beperking.

“Stichting Mantelproducties stimuleert en begeleidt mensen bij het produceren van muziek en muziektheater.”

Wij geven de stichting de naam ‘Mantelproducties’ ter ere aan onze grote vriend en één van de bedenkers van de show: Wessel Mantel, overleden in december 2015. De eerste productie onder de naam ‘Mantelproducties’ is onze show ‘Made in Heaven’. Aanstaande vrijdag 5 mei is de officiële oprichting van de stichting.

Bestand_000

 

De mensen achter ‘Made in Heaven’, Stefan onze productieleider, Willem-Jan, leden van The Cloaks: Lourens, Thijs, Boris en ik, zijn afgelopen zondag op ‘teamuitje’ naar Café Camille in Beverwijk geweest. Dat was een goed moment om met iedereen eens goed de plannen door te nemen voor onze stichting en de show. Bij Café Camille komen vaak leuke bands langs om op te treden. Zondag speelde de funkband Supermoon, een ontzettend goed en strak optreden. Inspirerend!

94281f08-9f18-4f35-9649-ad29480106b1

Afgelopen dinsdag zijn wij ook nog op bezoek geweest bij de Junior Kamer IJmond (JCI). Een vereniging van jonge ondernemers die middelen verzamelen voor regionale projecten. Wij zijn verheugd te melden dat zij ons steunen door middel van het sponsoren van een synthesizer! Bedankt!

Het was en leuke en enerverende week, en nu kijken we vooruit naar de oprichting van onze Stichting Mantelproducties.

Groeten,

Nino

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s