With a little help from my friends

Eerste bespreking voor de Stichting Mantelproducties

8 juni was onze eerste bespreking. Daarvoor had Willem-Jan het eetcafe bij de bibliotheek van Haarlem centrum uitgezocht. Willem en ik zouden daar een heerlijk hapje gaan eten. De prachtige plek beloofde veel goeds maar helaas ging te keuken dicht toen wij binnen kwamen. Het werd dus taaie shoarma en zoute patat. Voor de rest was het een top locatie om te vergaderen. We hadden het rijk voor ons alleen.

Een goed moment om ons voor te stellen: Stella van Lieshout is onze voorzittter is een toneelschrijfster en een produceert theatervoorstellingen. Stella kende Wessel Mantel en heeft de voorstelling ‘De Overwinning’ geboekt voor het Young Art Festival. Wolter Visser is de penningmeester. Hij bleek een enorme ervaring te hebben met organisaties die zonder winstoogmerk werken….Zoals wij dus! Willem-Jan is de secretaris en doet op dit moment van alles. Van hem hoorde ik iets nieuws. Ik wist niet dat hij ‘Garmesj’ een jongerentheatergroep in de Pijp heeft geleid. Eline Giesse gaat mij en het bestuur helpen met bellen, mailen en plannen! Super tof. We hebben een prachtig bestuur die mij hebben benoemde tot artistiek leider………Kan ik dat wel?

Ja dat kan ik!

With a little help from my friends

We zijn druk bezig met de aanvraag en om te zoeken naar fondsen en mensen die willen investeren in onze muziektheaterproducten.

Ondanks het niet altijd rock ’n roll is, blijft er nog genoeg te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s