Oefenen voor het Bites & Beats festival

Gegroet iedereen! Nino hier,

Mensen, ik moet zeggen dat ik best wel moe ben, het is nu 10 uur s’avonds en met een cd van Gordon Lightfoot (een Canadese zanger) op de achtergrond schrijf ik deze Blog.

Moe ben ik omdat wij (The Cloaks) druk bezig zijn met het voorbereiden van ons optreden 27 augustus bij het Bites & Beats festival, in Heemskerk rond 3 uur s’middags.

Repetitie Weekend

Oefenen voor een optreden is zo simpel nog niet. Eerst moet de band aanwezig zijn, tijdens de vakantieperiode is dit niet zo makkelijk. We hadden repetities in het weekend ingepland. Mark – onze bassist – was niet aanwezig, want hij komt maandag pas terug van vakantie.

Boris (piano), Thijs (gitaar) en ik (zang) begonnen zaterdag met het selecteren en voorbereiden van onze nummers. Om zo met Willem-Jan (coördinator) en Lourens (drummer) al onze nummers – die we zondag spelen – te oefenen. Dat zijn 9 nummers, ik moet zeggen: dat is best hard werken.

Setlist

Kijk mensen, we kunnen onze setlist geheim houden maarja… niet iedereen kent onze nummers. Bovendien, dit is onze 5e Blog en dat moet gevierd worden 😉 .

Nou, bij deze onze setlist voor zondag:

  1. I’m Alive
  2. Lady of The Forest
  3. Heroin*
  4. Numpty*      
  5. A Night in Chelsea Hotel
  6. I Can’t Get Out
  7. Photo Session
  8. Made in Heaven
  9. There’s Nothing

* Cover (The Velvet Underground en Paolo Nutini)

Ik moet zeggen dat ik best trots ben op het feit dat we 7 eigen nummers gaan spelen, 2 daarvan hebben wij dit weekend afgemaakt. Dus best spannend!

Komende Repetities

Komende zaterdag – één dag voor het optreden – hebben wij een geplande repetitie. Jammer genoeg wel zonder Lourens, goed moment om met Mark nog eens alles door te nemen.

En misschien is er komende dagen nog wel ruimte voor een snelle repetitie.

Bites & Beats

Ik heb ontzettend veel zin in 27 augustus. Ik hoor dat het druk en gezellig gaat worden. Iedereen is welkom!

Wij beginnen om 15.05 uur, dus kom vooral langs.

Tot dan!

Nino

PS: Ben je benieuwd welk nummer ik van Gordon Lightfoot luisterde?https://youtu.be/iGu24kvWUPU

Veel luister plezier 😉 .

1 Comments

Plaats een reactie